Skip to Content

"Beelden zeggen meer dan duizend woorden"

Een TV-studio kan gebruikt worden voor interviews, voor een webcast, bedrijfsfilm, tutorial, werkinstructie, webinar, presentatie of zelfs voor een eigen talkshow. Maar een TV-studio is een forse investering met extra kosten voor inrichting, bemensing, onderhoud en het up-to-date houden. Kortom, wenselijk als je professioneel wilt communiceren maar onwenselijk qua investering.

Bij ConQare kan je gebruik maken van onze professionele TV-studio per dag of per dagdeel. De TV-studio is standaard voorzien van 4 HD-camera’s, 6 revers-microfoons, surround sound mic en een professionele mengtafel. Voor opnames en uitzendingen we Open Broadcast System met daarbij extra mogelijkheden voor schakelen naar en met externe systemen. Onze TV-crew is zeer flexibel, zowel qua opzet als qua inzet. Standaard krijg je een hostess en een cameraman ter beschikking als je de TV-studio huurt maar ook de inzet van een gaffer, visagie, autocue, presentator en bijvoorbeeld moderator behoren tot de mogelijkheden.

Doordat de TV-studio volledig chromakey (groen) opgezet is, heb je alle flexibiliteit om je eigen smaak en branding aan te brengen tijdens de opnames, zowel direct als door middel van chromakeying. Ook de studio lay-out, vormgeving en inrichting is ongedwongen en toch professioneel van opzet zodat jij je snel gemakkelijk en thuis voelt. En ook dat komt de professionaliteit van de opnames zeer ten goede. Opzet en techniek van onze TV-studio is zodanig dat zowel live mixing als post-editing mogelijk zijn vanuit dezelfde faciliteiten. De moderator zorgt voor mixing in samenwerking met de cameraman en een ervaren editor doet de post-editing voor latere publicatie. Zo krijg je alle faciliteiten voordelig beschikbaar met behoud van een optimale kwaliteit.

Meer weten? Neem dan eens contact met ons op!

ConQare is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij Formule1Kalenders.nl. Omdat we zelf vanuit een DM-campagne niet alle adressen zelf kunnen nabellen heeft ConQare een select en vooraf gescreend adressenbestand met contactpersonen opgevolgd. De planning voorafgaand deze actie is cruciaal voor het resultaat.
Deze formule voor een samenwerking zal in de toekomst meer vorm krijgen.
Richard Gerritse – Art-Director
 
Website design door: The Imagineering Suite © 2020

ConQare