Skip to Content

Conqare - Acquisitie

“Het leggen van de eerste, belangrijke verbinding”

Zoals je hebt kunnen lezen op de Marketing pagina, levert Conqare niet alleen de marketing en de daarbij horende campagnes, maar zijn wij juist gebrand op het leggen van daadwerkelijk duurzame contacten. En het stuk acquisitie is hierbij onmisbaar!

Nadat wij samen met jou een marketingstrategie en campagne hebben opgezet, gaan wij druk aan de slag om jouw potentiële klanten te benaderen. Dit doen wij door bijvoorbeeld brieven te sturen, mensen te bellen of bijvoorbeeld mailcampagnes op te zetten. Deze follow-ups zijn erg belangrijk om mensen direct met jou en jouw brand in contact te brengen. Wij hebben met de jaren geleerd dat deze persoonlijke opvolging leidt tot een hogere leadgeneratie en dus kan leiden tot een hogere conversie.

Wij willen ons best doen om jou te voorzien van contacten die jou verder helpen!

Wij van FST Pallets maken met volle tevredenheid gebruik van de oplossingen van ConQare. Er worden, buiten het ‘normale’ telefoon opnemen, ook marketing telefoontjes gepleegd namens de FST. Als de lead warm wordt gaan wij daarna zelf aan de slag, zo is ConQare meer dan een verlengstuk voor FST Pallets. Op naar een prachtige toekomst samen!
Floris Langerak – Eigenaar FST Pallets
 
Website design door: The Imagineering Suite © 2020

ConQare