Marketing

Marketing neemt tegenwoordig vele vormen aan. Grote kans dat je al volop bezig bent met marketing en je je afvraagt: ‘kan ik jullie niet gewoon alleen met acquisitie aan het werk zetten?’. Dat kan natuurlijk. Wel is het zo dat wij niet de totale marketing van bedrijven verzorgen. In plaats daarvan verzorgen we onze acquisitiecampagne samen met een gerichte marketingcampagne. Vaak in de vorm van een brief en een attentie; iets dat gewoon door de brievenbus past. Maar vooral: iets dat nuttig is of van nature de aandacht pakt. Onze post eindigt dan ook zelden bij het oud papier. 

Offline Marketing Met Verassingseffect

Ken je dat gevoel wanneer je een onbekende envelop van de deurmat raapt? Je kunt er niets aan doen; maar dat voelt altijd weer als een cadeautje. Zeker wanneer de envelop iets meer bevat dan alleen papier. De zorgvuldig geselecteerde prospects vinden een envelop waar voelbaar iets meer in zit. Iets dat nieuwsgierigheid opwekt en altijd een positieve indruk achterlaat. Een indruk waar we met een telefoongesprek of mail op voortborduren. Zo ontstaan echte gesprekken die veel meer betekenen dan koud bellen of andere vormen van koude acquisitie.  

Gekwalificeerde Leads

Voorbereiding bepaalt het succes van acquisitie. Daar zit ook de oorsprong van de veelgehoorde klacht dat (koude) acquisitie weinig oplevert. Als je willekeurige mensen belt, met een willekeurig product, dan behaal je weinig resultaat. Besteed je in plaats daarvan veel zorg aan het selecteren van gekwalificeerde leads en bouw je de communicatie met bedrijven logisch op, dan word je vaak met open armen ontvangen. Onze marketingcampagnes zijn daarvoor het middel bij uitstek.

Meer weten? Neem contact op!

Ben je nieuwsgierig hoe wij nieuwe klanten voor je vinden of wat voor marketingactie wij voor jouw bedrijf op touw zetten? We denken graag vrijblijvend met je mee. Stuur ons gerust een bericht.