Skip to Content

Conqare - Acquisitie

"Marketing is de start van alle verkoop"

“Als ik eenmaal aan tafel zit bij de klant dan kan ik mijn product of dienst prima verkopen…”

En ja, dit geloven wij meteen! Het is zoveel makkelijker als je een potentiële klant in het echt kan spreken. Maar hoe kom je bij die klant ‘aan tafel’? Dat is de moeilijkste vraag voor veel kleinere ondernemers.

Wij geloven erin dat wij jou “aan tafel kunnen krijgen” met een goede marketings actie die past bij jouw brand, jouw boodschap en jouw uitstraling. We nodigen je uit om bij ons aan tafel te komen en te vertellen over wie je bent, wat je doet en wat je graag zou willen aanbieden aan je suspects. We kijken samen met jou naar welke doelgroep je target is en hoe je die het meest succesvol kan bereiken. We denken met je mee over hoe je jouw brand door de marketing het beste kan presenteren.

Aan de hand van al deze belangrijke informatie, gaan wij onze skillset er op los laten en maken wij een marketing campagne op maat. Wij zijn pas tevreden als deze marketing campagne volledig past bij jouw boodschap en brand. En na het opzetten en starten van een dergelijke campagne, gaan we over naar het volgende gedeelte: De Acquisitie. De medewerkers van Conqare zullen dan druk gaan bellen en mailen om voor jou om zoveel mogelijk leads te generen.

En dit alles doen wij uiteindelijk, zodat jij aan tafel kan komen bij jouw favoriete klanten!

Hieronder vindt je een kleine selectie van de Marketing producten die wij hebben geproduceerd en verzonden:

 
Website design door: The Imagineering Suite © 2020

ConQare