Diensten

Met slimme marketing en toegankelijke acquisitie, geïntegreerd in een totaalaanpak, identificeren we gekwalificeerde leads en brengen we ze zover dat ze graag met jou in gesprek willen over jouw bedrijf, product of dienst. Door dit te combineren, voorzien we jou van een lijst met leads die graag met je verder praten. Zo hoef je alleen nog maar met ze om tafel te zitten en ze definitief te overtuigen. Het moeilijke voorwerk is immers al voor je gedaan.

Marketing

Met marketing leggen we de basis van onze aanpak. Onze marketing is offline, een tikkeltje onorthodox en richt zich op zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Het is tenslotte zonde om tijd en energie te steken in bedrijven die minder interessant of kansrijk zijn. Na de succesvolle marketingcampagne, benaderen we geselecteerde prospects via e-mail of telefonische acquisitie.

Acquisitie

En dan gaat de telefoon. Aan de lijn is niet een opdringerige verkoper, die het bekende script afdraait, maar iemand die oprecht benieuwd is wat er speelt. En bovenal: of het cadeautje dat we gestuurd hebben in de smaak valt. Zo hebben we altijd iets leuks om over te praten en bellen we zelden ongelegen.