Wij zijn ConQare

Nieuwe klanten heb je altijd nodig. Omdat je wil groeien, maar ook omdat er soms wel eens een klant vertrekt. Daarom vertrouwen bedrijven die (meer) zakelijke klanten nodig hebben op de unieke diensten van ConQare. Door een slimme combinatie van marketing en acquisitie vinden we voor jou potentiële klanten die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw product of dienst.

Marketing

Met marketing leggen we de basis van onze aanpak. Onze marketing is offline, een tikkeltje onorthodox en richt zich op zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Het is tenslotte zonde om tijd en energie te steken in bedrijven die minder interessant of kansrijk zijn. Na de succesvolle marketingcampagne, benaderen we geselecteerde prospects via e-mail of telefonische acquisitie.

Acquisitie

En dan gaat de telefoon. Aan de lijn is niet een opdringerige verkoper, die het bekende script afdraait, maar iemand die oprecht benieuwd is wat er speelt. En bovenal: of het cadeautje dat we gestuurd hebben in de smaak valt. Zo hebben we altijd iets leuks om over te praten en bellen we zelden ongelegen.

Hoe wij werken

Wat we vaak horen van onze klanten is: ‘we hebben een goed product, maar waar vind ik nieuwe klanten?’. Soms is dat niet zozeer het probleem, maar ook de investering in tijd en energie kan de zoektocht naar nieuwe klanten moeilijker maken. Daarom zorgen wij dat de klanten naar jou toe komen. Daarbij gebruiken we een slimme, systematische aanpak. Wij bellen niet blind, maar richten ons bewust op bedrijven die kansrijk zijn voor jouw product. Die benaderen we met een slimme en bijzondere marketingcampagne, die we afronden met een telefoongesprek. Zo bellen we zelden ongelegen en is de basis al gelegd. Op zo’n basis is het goed bouwen en merken we dat een vervolggesprek met jou, over jouw product, zeer gewenst is.

Wat we voor je doen

Onze aanpak bestaat uit twee onderdelen: marketing en acquisitie. Deze twee onderdelen liggen in elkaars logische verlengde. Koud bellen is zelden de moeite waard, daarom zorgen wij met slimme offline marketing dat de belangstelling al gewekt is, vóórdat de telefoon gaat. Zo zorgen we ervoor dat ons conversiepercentage doorgaans tussen de 10 en 30 procent ligt.

Neem Contact Op Met ConQare

Conqare logo

Nieuwe klanten heb je altijd nodig. Omdat je wil groeien, maar ook omdat er soms wel eens een klant vertrekt. Daarom vertrouwen bedrijven die zakelijke klanten nodig hebben op de unieke diensten van ConQare. 

ConQare B.V

Siliciumweg 69
3812SW Amersfoort

Tel: 033 – 870 1133

KVK: 68554540
BTW: 8574.956.53.N.01

NL11 ABNA 0245 9987 64